Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Η παρουσία στην κορυφή της βαθμολογίας είναι κάτι που έχει σκορπίσει ικανοποίηση στον Απόλλωνα, όμως ξέρουν όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο πως η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη.

Διεκδικώντας τον τίτλο με μια ομάδα που κουβαλά μεγάλη εμπειρία όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Ο Ιοάν Αντόνε προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την ομάδα του σε κάποιους τομείς και προσδοκεί σε καλύτερες εμφανίσεις. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές της κάθε ομάδας και ο Απόλλωνας έχει σπουδαίες μονάδες που μπορούν να τον οδηγήσουν στον τίτλο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι η Ανόρθωση στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο. Είναι εκτός ο τραυματίας Μάριος Στυλιανού ο οποίο παραμένει στις Βρυξέλες για αποθεραπεία και οι επίσης τραυματίες Αντράντε και Βασιλείου. Ο Ρομπέρ επιστρέφει και περιμένει ο προπονητής του Απόλλωνα ότι θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..