Tι ΑΛΛΟ να τους κάμουν… Ποιος ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ τον Φελλά…

Tι ΑΛΛΟ να τους κάμουν… Ποιος ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ τον Φελλά…

Γελά όλη η Κύπρος με τα «κατορθώματα» του διαιτητή Κωνσταντίνου Φελλά, στο προχθεσινό παιχνίδι στην «ΑΕΚ Αρένα». 

Το καινούργιο «φυντάνι» των υπευθύνων της διαιτησίας, έκαμε σοβαρότατα λάθη εναντίον της ΕΝΠ, μια ομάδα που στη φετινή σεζόν αδικήθηκε σοβαρά και σε άλλα παιχνίδια.

Οι «κεφαλές» θα τον τιμωρήσουν παραδειγματικά, ή θα τον «χαϊδέψουν», όπως έκαναν με τον Νεόφυτο Νεοφύτου…

Και μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: Ο αρχι-διαιτητής Λαγιέκ, τον «ανακάλυψε» τον Φελλά, όταν έκανε σεργιάνι στα γήπεδα της Β’ κατηγορίας.

Είναι μόλις 26 χρόνων ο συγκεκριμένος διαιτητής, δυστυχώς στo πρώτο ματς που «έπαιξε» στην πρώτη κατηγορία ως πρώτος διαιτητής (ήταν τέταρτος σε κάποια προηγούμενα), τα έκαμε θάλασσα.

Δεν λέμε να τον στείλουν σπίτι του, από τόσο νεαρή ηλικία, αλλά τουλάχιστον να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Όταν επανέλθει, να είναι πολύ πιο προσεκτικός.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE