Αυτός θα είναι ο βοηθός Ερανοσιάν στη Δόξα – Ανακοίνωση από… άλλη κυπριακή ομάδα

Αυτός θα είναι ο βοηθός Ερανοσιάν στη Δόξα – Ανακοίνωση από… άλλη κυπριακή ομάδα

Ο ΑΣΙΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει πως ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Στέφανος Βοσκαρίδης δέχθηκε πρόταση από την Δόξα και θα αποχωρήσει.

Ο Στέφανος Βοσκαρίδης θα είναι στο πλευρό του Έντουαρντ Ερανοσιάν στη Δόξα. Ο ΑΣΙΛ ευχαρίστησε τον Βοσκαρίδη για το έργο του ως βοηθός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Δ.Σ (29/10/2019)

Το Δ.Σ της ομάδας μας, μετά από την πρόταση της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς προς τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας, κύριο Στέφανο Βοσκαρίδη, αποφάσισε, σε συνεννόηση και με τον προπονητή μας, κ. Άγγελο Ευθυμίου, όπως εγκρίνει την επιθυμία του προπονητή για να δουλέψει σε ομάδα Α’ κατηγορίας. Ευχαριστούμε τον κ. Βοσκαρίδη για τη βοήθεια και το έργο που επιτέλεσε στο Σωματείο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα του πρόκληση.

Ως ΑΣΙΛ, ενημερώνουμε (το κοινό) ότι θα μελετηθούν όλες οι περιπτώσεις προπονητών τους οποίους θα κρίνει ο κ. Ευθυμίου για την τελική επαφή και συνεργασία.

Εκ του Δ.Σ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE