Απαντά στο ΑΚΕΛ ο Προδρόμου: «Οι υποδείξεις τους δεν έχουν καμία βάση»

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο Προδρόμου: «Οι υποδείξεις τους δεν έχουν καμία βάση»

Όσον αφορά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για πρόσθετο έλεγχο σε παλαιότερες εγκρίσεις, στο πλαίσιο του Επενδυτικού Προγράμματος, ας γίνει κατανοητό ότι αυτή αφορά εσωτερικό έλεγχο των αιτήσεων, με τη χρήση πρόσθετων εργαλείων και μεθόδων που διατίθενται σήμερα και όχι κάποια έρευνα, διευκρινίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή δήλωση του, απαντώντας σε κατηγορίες του ΑΚΕΛ.

Σημειώνει ότι θα περάσουν από πρόσθετο έλεγχο όλες οι εγκεκριμένες αιτήσεις και μεταξύ αυτών και εκείνες από προηγούμενες διακυβερνήσεις.

«Επομένως οι υποδείξεις του ΑΚΕΛ δεν έχουν καμία βάση», προσθέτει.

Ο κ. Προδρόμου αναφέρει ότι «δεν είναι καινούριοι οι ισχυρισμοί του ΑΚΕΛ. Κατ’ επανάληψη το ΑΚΕΛ έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτή τη διακυβέρνηση. Αλλά όταν επιχείρησε να επαναφέρει τη δική του διακυβέρνηση, που χρεοκόπησε τη χώρα, η απάντηση του λαού ήταν «όχι»».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE