ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (29/10) περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά, από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (30/10), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, το µεσηµέρι και το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέµπτη (31/10) και την Παρασκευή (1/11), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, το µεσηµέρι και το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top