Γκάφα ολκής. Έπαιξαν λάθος ύμνο οι Αμερικανοί (video)

Γκάφα ολκής. Έπαιξαν λάθος ύμνο οι Αμερικανοί (video)

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι Αμερικανοί διοργανωτές του φιλικού της Αργεντινής με το Ελ Σαλβαδόρ.

Ο αγώνας έγινε στην Ουάσινγκτον και  η μπάντα που βρέθηκε στο  γήπεδο για  την ανάκρουση των  εθνικών ύμνων των δύο αντιπάλων  αντί για εκείνον της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής   έπαιξε αυτόν του …Καζακστάν.

Με τους παίκτες του Ελ Σαλβαδόρ να δείχνει την έκπληξη τους στο όλο σκηνικό που αναμφίβολα εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους διοργανωτές ενός  σημαντικού φιλικού αγώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.