Μαρινάκης για Μυρτώ: «Η πιο δυνατή στιγμή στο γήπεδο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαρινάκης για Μυρτώ: «Η πιο δυνατή στιγμή στο γήπεδο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η είσοδος της άτυχης Μυρτούς στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες, ήταν μία από τις πιο δυνατές στιγμές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν την άφησε ασχολίαστη.

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού πόσταρε στα προσωπικά του social media την εικόνα της φίλης της ΑΕΚ κατά την είσοδο της στο γήπεδο, σχολιάζοντας πως ήταν η πιο δυνατή στιγμή στο γήπεδο.

Δείτε τα ποσταρίσματα του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δυνατές στιγμές χθες στο γήπεδό μας. Συγχαρητήρια για την όμορφη ατμόσφαιρα! 🔴⚪ @olympiacosfc #Olympiacos #WeKeepOnDreaming #Karaiskaki #Fans #Piraeus #Marinakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.