Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, ειδικά ότι ήταν τυχερό το ΑΠΟΕΛ σε κάποιες στιγμές. Περιμέναμε το 3-5-2 και δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μπήκε στον αγώνα ο Τάμαρι, το παιχνίδι ήταν πιο ανοικτό.
Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Από τη μία είμαι ευχαριστημένος που κάναμε τόσες φάσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά από την άλλη, είμαι δυσαρεστημένος που δεν πετύχαμε γκολ.
Όταν παίζεις με τον ΑΠΟΕΛ, το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Ειδικά τα δύο σουτ ήταν απίστευτα γκολ.
Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




