Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Έρευνες από το ελικόπτερο της Αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7) σε περιοχή της Αραδίππου στη Λάρνακα.
«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, ειδικά ότι ήταν τυχερό το ΑΠΟΕΛ σε κάποιες στιγμές. Περιμέναμε το 3-5-2 και δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μπήκε στον αγώνα ο Τάμαρι, το παιχνίδι ήταν πιο ανοικτό.
Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Από τη μία είμαι ευχαριστημένος που κάναμε τόσες φάσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά από την άλλη, είμαι δυσαρεστημένος που δεν πετύχαμε γκολ.
Όταν παίζεις με τον ΑΠΟΕΛ, το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Ειδικά τα δύο σουτ ήταν απίστευτα γκολ.
Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις