Μεγάλη αγωνία για βάντερ

Μεγάλη αγωνία για βάντερ

Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα όσον αφορά τη συμμετοχή των Βάντερ και Μασάνα στον αγώνα του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ.

Οι ενδείξεις είναι μεν πιο θετικές για τον Βάντερ, ο οποίος ακολούθησε τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς νάρθηκα, όμως από βδομάδας θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν. Υπάρχει μεγάλη αγωνία στην ομάδα της Λάρνακας για τον Βραζιλιάνο αφού είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και είναι σημαντικό να καταφέρει να δώσει το παρόν του σε ένα τόσο δύσκολο ραντεβού. Για τον Μασάνα τα δεδομένα είναι δύσκολα και οι πιθανότητες του να προλάβει είναι περιορισμένες.

Στο μεταξύ στην ΑΕΚ περιμένουν και σημαντική στήριξη από τον κόσμο στην προσπάθεια για τη νίκη που αν έρθει θα δημιουργήσει ιδανικά δεδομένα και μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Για σήμερα έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν ακόμα λίγες ανάσες ξεκούρασης και αύριο θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.