ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στις συζητήσεις για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή αναμένεται να καθοριστούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να πικάρουν τον Βράνιες στο ντέρμπι με το πανό που είχε τη φωτογραφία του με την Καρλέουσα. Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης απάντησε σε αυτό κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram μετά το τέλος του ματς που αφορούσε εκείνη και η Καρλέουσα απάντησε κι αυτή μέσω των social media, γράφοντας:
«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια σχέση με τον άνθρωπο που ονομάζεται Όγκνιεν Βράνιες. Δυστυχώς αναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση προς όλους όσους το ισχυρίστηκαν αυτό και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στα media. Αρκετή λάμψη πήραν όσοι ανακυκλώνουν ειδήσεις με το όνομά μου. Η οικογένειά μου δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς. Γ@@@ την ατυχία σας».
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις