G/G στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

G/G στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική, και θέλει να πετύχει το διπλό.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Το ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η Νέα Σαλαμίνα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να διαχειριστούν τον παράγοντα κούρασης αλλά και τραυματισμών, όμως παραμένουν φαβορί.

Ποντάρουμε στο Goal/Goal με απόδοση 1.70 στην Megabet Plus. Η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.60, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 2.15. Ο άσος έχει απόδοση 6.50, ενώ το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ είναι στο 1.38. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 4.00.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE