ΧΑΜΟΣ με Τζάκα – Η ειρωνική χειρονομία και η βρισιά προς οπαδούς της Άρσεναλ: «Άντε γ@@@@@@»

ΧΑΜΟΣ με Τζάκα – Η ειρωνική χειρονομία και η βρισιά προς οπαδούς της Άρσεναλ: «Άντε γ@@@@@@»

Ο Γκρανίτ Τζάκα αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Άρσεναλ όταν έγινε αλλαγή και αυτός αφού έκανε χειρονομίες εις βάρος τους, τούς είπε να πάνε να γαμ@@@@@». (VIDEO)

Την Κυριακή (27/10) η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο Emirates κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Στο 64ο λεπτό, ο Ουνάι Έμερι έκανε αλλαγή τον Τζάκα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε. Ο Ελβετός χαφ, ωστόσο, αντέδρασε πολύ άσχημα.

Τους έκανε χειρονομίες και λίγο πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, τους είπε να πάνε να γαμ@@@@@. Ακολούθως έβγαλε τη φανέλα του. Δείτε το video:

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι αυτό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7′, από πάσα του Τζάκα. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είχε μειώσει σε 2-1 για την Κρίσταλ Πάλας με πέναλτι.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE