Ελλάς θυμήσου και προχώρα

Ελλάς θυμήσου και προχώρα

Τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη θα επιδιώξει η Εθνική Ελλάδας στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης.

Η επιλογή είναι μονόδρομος και οι Έλληνες διεθνείς ξέρουν πως για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης επιβάλλεται να κερδίσουν. Είναι ζητούμενο για την Εθνική Ελλλάδας να θυμηθεί τον εαυτό της και να βγάλει στο γήπεδο την εικόνα μιας πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είχε την ευκαιρία την τελευταία βδομάδα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές για να καταστρώσει με καλύτερες συνθήκες τα πλάνα του. Ακόμα και έτσι όμως, δεν έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν.

Με βάση αυτά που έχουν φανεί, ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει τους εννέα από τους 11 και έχει αμφιβολίες για τις δύο θέσεις του άξονα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σταφυλίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Χριστοδουλόπουλο και Φετφατζίδη στα πλάγια. Κατά τα άλλα, στην τριάδα των χαφ «σίγουρος» φαίνεται ο Σάμαρης κα παίζονται ακόμα δύο θέσεις.

Φαβορί γι αυτές είναι οι Παπαδόπουλος και Κονέ, με τους Κατσουράνη και Ταχτσίδη να έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.