Η ΚΟΠ για τον θάνατο του Τάσου Κωνσταντίνου

Η ΚΟΠ για τον θάνατο του Τάσου Κωνσταντίνου

Απεβίωσε σήμερα (27 Οκτωβρίου) το απόγευμα στην Αθήνα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας σε ηλικία 68 ετών ο Τάσος Κωνσταντίνου, παλιός ποδοσφαιριστής της ΕΠΑ Λάρνακας, της ΑΕΚ Αθηνών και της Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Ο Τάσος γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1951 στο Παλαιομέτοχο και άρχισε την καριέρα του στην ΕΠΑ Λάρνακας. Το 1972 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ Αθηνών και ακολούθως αγωνίστηκε επίσης σε Ατρόμητο Αθηνών και Βύζαντα Μεγάρων.

Με την Εθνική μας αγωνίστηκε εννέα φορές και πέτυχε ένα γκολ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε επίσης: 

Θρήνος για τον χαμό του Κύπριου τερματοφύλακα που έπαιξε για χρόνια και στην Ελλάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE