ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

ΕΛΛΑΔΑ: Είχε πεθάνει στο διαμέρισμά της και την βρήκαν μετά από μέρες – Δεν την αναζήτησε κανείς

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα.

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.  

Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.