ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: 12χρονος ήταν μαζί με τους δύο κυνηγούς – Κρύφτηκαν κάτω από δέντρο λόγω κακοκαιρίας

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: 12χρονος ήταν μαζί με τους δύο κυνηγούς – Κρύφτηκαν κάτω από δέντρο λόγω κακοκαιρίας

Μαζί με τον 20χρονο και τον 61χρονο που τραυματίστηκαν από κεραυνό, βρισκόταν και ένα παιδί 12 ετών.

Ο 12χρονος είναι αδελφός του 20χρονου, ενώ ο 61χρονος είναι θείος των δύο.

Και οι τρεις μαζί, μετέβησαν στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου την Κυριακή (27/10) για κυνήγι.

Σε κάποια στιγμή, ξέσπασε καταιγίδα και τα τρία πρόσωπα, θέλοντας να προστατευθούν από τις βροχές, στάθηκαν κάτω από δέντρο, το οποίο λίγο αργότερα κτύπησε κεραυνός.

Ο 20χρονος και ο 61χρονος τραυματίστηκαν, ενώ ο 12χρονος ευτυχώς, όχι.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 61χρονος θείος του, είναι εκτός κινδύνου.

Ο 61χρονος υπέστη εγκαύματα στο σώμα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE