ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία ανήλικα αδέρφια απουσιάζουν από παιδική στέγη εδώ και δύο μέρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία ανήλικα αδέρφια απουσιάζουν από παιδική στέγη εδώ και δύο μέρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπουν από τις 25/10/2019 από τη παιδική στέγη όπου διαμένουν στη Λεμεσό, τα ακόλουθα τρία ανήλικα αδέλφια από τη Συρία.

1.Marya Batal, 15 ετών, ύψους 1.65 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.

2.Mohamed Batal, 12 ετών, ύψους 1.60 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά ξανθιά μαλλιά.

3.Hasan Batal, 9 ετών, ύψους 1.30 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.