Μεθυσμένος οδηγός αναστάτωσε τον αυτοκινητόδρομο – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ατύχημα

Μεθυσμένος οδηγός αναστάτωσε τον αυτοκινητόδρομο – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ατύχημα

Τα έκανε όλα ένας οδηγός το βράδυ του Σαββάτου 26/10, στον αυτοκινητόδρομο και ευτύχημα είναι πως δεν είχαμε θύματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, εντοπίστηκε και ανακόπηκε από τα μέλη της.  

Το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 45χρονος, ανακόπηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, πριν από τη έξοδο της Αλάμπρας, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει τροχαίο παρά την Μοσφιλωτή, όταν διερχόμενος οδηγός, στην προσπάθεια του να αποφύγει μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητο του 45χρονου, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στον 45χρονο οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 75μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Ντουζαρίκ: «Στόχος της Ολγκίν να επιτευχθούν αποτελέσματα έως τέλος Ιουλίου»

Στόχος της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ είναι να επιτευχθούν αποτελέσματα ως το τέλος Ιουλίου, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE