Σκοράρει και στα 37 του ο Γκούντγιονσεν (VIDEO)

Σκοράρει και στα 37 του ο Γκούντγιονσεν (VIDEO)

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Έιντορ Γκούντγιονσεν θα παραμένει το αγαπημένο παιδί των Ισλανδών και μια σταθερή αξία για την ομάδα.

Ο Ισλανδός βαδίζει στα 37 του χρόνια αλλά στον αγώνα με το Καζακστάν έδωσε άλλη μια απόδειξη. Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη (3-0) ενώ ο Μπιάρνασον σημείωσε τα άλλα δύο γκολ.

Ο Γκούντγιονσεν έγινε ο τέταρτος γηραιότερος παίκτης που σκοράρει σε προκριματική φάση του Euro.

Με αυτή τη νίκη η Ισλανδία έπιασε κορυφή στον όμιλο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.