ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Απόλλωνα είναι… αλλιώς – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ με Γκοντάλ

Με Απόλλωνα είναι… αλλιώς – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ με Γκοντάλ

Στο ψάξιμο μίας… μεγάλης και σπουδαίας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται η ΑΕΛ και θα κυνηγήσει να την πάρει η ώρα 19:00 σήμερα απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μετράει μέχρι στιγμής από 2 νίκες, ισοπαλίες και ήττες, είναι στους 8 βαθμούς στην 7η θέση, αλλά είναι… αλλιώς να κερδίζεις στο Τσίρειο Στάδιο ΕΝΠ και Δόξα Κατωκοπιάς και αλλιώς να παίρνεις νίκες σε ντέρμπι, όπου δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής η ΑΕΛ, έχοντας φέρει ισοπαλίες στο γήπεδο της Λεμεσού με Ανόρθωση και ΑΕΚ, ενώ δέχθηκε εκτός έδρας ήττες από ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.

Έτσι, στο βραδινό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής η επιλογή είναι μία για την ΑΕΛ, η νίκη, που θα την ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μία νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο δίδει διαφορετική ώθηση, δυναμική, αυτοπεποίθηση, πόσο δε όταν αυτή θα είναι απέναντι στον συμπολίτη.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για ακόμη μία φορά για τον Ντούσαν Κέρκεζ. Αντάμοβιτς, Τζούνιορ, Αβραάμ και Κυριάκου δεν είναι στην αποστολή για το βραδινό ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τον Γκοντάλ, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ αναμένεται να φωνάξει παρών στο αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων, μιας και έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο που απεκόμισε από το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Πιθανό σχήμα για τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στην άμυνα οι Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Γκαθτανάγια. Ανασταλτικά χαφ οι Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς και πιο μπροστά τους ο Γκαζαριάν. Στα άκρα θα είναι οι Αντωνίου και Γουίλερ, με Μάε και Κάρλος επιθετικό δίδυμο.

Οι Χουράδο, Τόρρες, Γερολέμου, Νιλς Τεϊσέιρα είναι πανέτοιμοι στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ, να τους χρησιμοποιήσει όποτε θελήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top