Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο 44χρονος, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.
Πρόκειται για τον άνδρα που ομοεθνής του τον κατήγγειλε ότι ενώ αυτός τον ανέμενε μαζί με τον γιό του για να συζητήσουν οικονομική διαφορά που αφορούσε πώληση οχήματος, ο 44χρονος, προκάλεσε ζημιές σε οχήματα ιδιοκτησίας του και ότι του επιτέθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Έκλεισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους - Τον κατήγγειλε για επίθεση, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο
Ο 44χρονος, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, όπου είχε μεταβεί για εξετάσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




