ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά πίσω τα παιδιά του ο πατέρας του Στυλιανού – Έγιναν βελτιώσεις στην οικία

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά πίσω τα παιδιά του ο πατέρας του Στυλιανού – Έγιναν βελτιώσεις στην οικία

Ενώπιον του Οικογενειακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 25/10 ο πατέρας του άτυχου 14χρονου Στυλιανού, όπου κατέθεσε ένσταση στο προσωρινό διάταγμα για την κηδεμονία των δύο άλλων παιδιών του.

Μετά τον θάνατο του Στυλιανού, το Γρ. Ευημερίας, ανέλαβε την κηδεμονία των δύο αδελφών του, μετά από σχετικό διάταγμα που εξασφαλίστηκε, λόγω και των συνθηκών διαβίωσης στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» στο σπίτι της οικογένειας, έχουν γίνει βελτιωτικά έργα, τόσο στην κουζίνα του σπιτιού, όσο και στα δωμάτια των παιδιών, ενώ τώρα χρειάζεται να αλλαχθούν οι ηλεκτρικές συσκευές, αφού αυτές που υπάρχουν τώρα, είναι απηρχαιωμένες.

Πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα η δικηγόρος της οικογένειας, ισχυρίστηκε για ακόμη μια φορά ότι ενώπιον δικαστηρίου δεν κατατέθηκε κανένα στοιχεία εναντίον του πατέρα των παιδιών, που να δείχνει ότι είναι ακατάλληλος, άρα θεωρείται ότι το διάταγμα εξασφαλίστηκε λόγω των συνθηκών διαβίωσής τους.

Η ένσταση που κατέθεσε ο πατέρας των παιδιών, σχετικά με το διάταγμα για την κηδεμονία των παιδιών, αναμένεται να εξεταστεί από το δικαστήριο την Παρασκευή (1/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE