Άλλο ντέρμπι με ΑΕΚ, άλλο ντέρμπι με Απόλλωνα – Τι αλλαγές… ΣΚΑΡΩΝΕΙ ο Κέρκεζ

Άλλο ντέρμπι με ΑΕΚ, άλλο ντέρμπι με Απόλλωνα – Τι αλλαγές… ΣΚΑΡΩΝΕΙ ο Κέρκεζ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική, έχοντας τις γνωστές απουσίες.

Διαβάστε: 

Οι παίκτες που είναι στη διάθεση Κέρκεζ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Εκτός αποστολής είναι οι Κυριάκου, Αβραάμ, Τζούνιορ, Αντάμοβιτς.

Εντούτοις, αν και το σκηνικό των απόντων είναι το ίδιο με την ΑΕΚ, εντούτοις, ο Ντούσαν Κέρκεζ, σύμφωνα με τη δουλειά που έγινε στις τελευταίες προπονήσεις, πιθανολογείται ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ.

Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα είναι οι Γκαζαριάν και Κάρλος, με τους Γερολέμου και Χουράδο να είναι στον πάγκο.

Βέβαια, οι σκέψεις είναι αρκετές που κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ και διαβουλεύεται μαζί με τους συνεργάτες του.

Η τελική απόφαση για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει θα παρθεί μερικές ώρες το Σάββατο πριν την έναρξη του Λεμεσιανού ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE