Ετοιμάστηκαν οι νέοι ειδικοί όροι ασφάλειας και υγείας στην εργασία για ψηλά κτήρια

Ετοιμάστηκαν οι νέοι ειδικοί όροι ασφάλειας και υγείας στην εργασία για ψηλά κτήρια

Έχουν ετοιμαστεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, οι ειδικοί όροι ασφάλειας και υγείας στην εργασία, που αφορούν στη μελέτη και ανέγερση ψηλών κτηρίων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι ειδικοί όροι για ψηλά κτήρια βασίζονται στις πρόνοιες της νομοθεσίας για τα θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία και η συμμόρφωση με αυτές αποτελεί υποχρέωση του κυρίου του κάθε έργου (ιδιοκτήτη) και των μελετητών και επιβλεπόντων των έργων καθώς και των κατόχων των χώρων των κτηρίων αυτών που χρησιμοποιούνται ως χώροι εργασίας.

Οι όροι αυτοί ισχύουν για κτήρια με ύψος πέραν των 25 μέτρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE