Με τον… γνωστό του τρόπο ο Πράνιτς ΕΚΡΙΝΕ το ντέρμπι

Με τον… γνωστό του τρόπο ο Πράνιτς ΕΚΡΙΝΕ το ντέρμπι

Με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πράνιτς στο 61ο λεπτό η Αγία Νάπα κέρδισε την Αλκή Ορόκλινη με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Η Αγία Νάπα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, ακολούθως με το πέρας του 10λεπτου ανέβηκε η Αλκή Ορόκλινη, με την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, να δημιουργούνται ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ.

Παρόλα αυτά, το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου..

Στο β΄ ημίχρονο το σκηνικό ήταν παρόμοιο, με την Αγία Νάπα να κερδίζει πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες της Αλκής Ορόκλινη.  Στο 61ο λεπτό α λα… πανένκα (έτσι τα έκανε και στην Ανόρθωση όποτε του δινόταν η ευκαιρία από την άσπρη βούλα) ο Πράνιτς το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σπόλιαριτς.

Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Μάριου Χριστοφόρου.

Με τη νίκη αυτή η Αγία Νάπα πήγε στην 1η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ η Αλκή μένει στην 4η θέση με 4 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ταίρης, Σεργίου, Σάλιτς, Περατικός, Πεχλιβάνης, Λαφάρτζ, Κολοκούδιας, Μέρτακκας, Πεχλιβανόπουλος, Πράνιτς, Τριμπό

Στον πάγκο: Ντίβοφσεκ, Τζιωρτζιή, Ανδρέου, Κατσαντώνης, Αρτεμίου, Ελευθερίου, Νικολάου, Αντωνίου, Μενσά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Λαφάρτζ, Πράνιτς – Κωνσταντίνου

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE