ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Νεκρός ο 40χρονος Κώστας Φούττης από τη Λεμεσό

Βιοπαλαιστής από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Πρόκειται για τον 40χρονο Κώστα Φούττη που έχασε τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος της Μονής.

Ο 39χρονος, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, ενώ κινείτο με το ιδιωτικής χρήσης όχημα στο συγκεκριμένο δρόμο, σταμάτησε και εξήλθε εντός αυτού. Το αυτοκίνητό του προηγουμένως είχε υποστεί μηχανική βλάβη.

Κατά την προσπάθειά του να ελέγξει το όχημά του, διερχόμενο φορτηγό τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η οικογένεια του θανόντος ήδη έχει ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE