Το τελευταίο… ίχνος από Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Το τελευταίο… ίχνος από Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο Πασκουάλε Ρόκο και στην θέση του θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων ο Λούκας Χατζηλούκας.

Ο 49χρονος Ρόκο είχε έρθει μαζί με τον Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα τους δύο άνδρες συνδέει μια στενή φιλία πολλών ετών.

Όταν στις αρχές Αυγούστου ο Τραμετσάνι έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ρόκο δεν τον ακολούθησε και παρέμεινε στο πλευρό και του Τόμας Ντολ όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και αυτός δυόμιση μήνες μετά.

Α.Χ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE