ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Επιχείρησε να λυντσάρει τον 44χρονο ύποπτο στις Πρώτες Βοήθειες και κλότσησε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Επιχείρησε να λυντσάρει τον 44χρονο ύποπτο στις Πρώτες Βοήθειες και κλότσησε αστυνομικό

Η απόπειρα φόνου που σημειώθηκε γύρω στις 18:00 την Πέμπτη (24/10) στην περιοχή «Κόκκινες» στον Στρόβολο, είχε… παρενέργειες ώρες μετά το συμβάν.

Φιλικό πρόσωπο ενός εκ των τριών Ελληνοκύπριων που τραυματίστηκαν μετά την επίθεση, εισέβαλε στο τμήμα πρώτων βοηθειών και επειγόντων περιστατικού του Γ.Ν. Λευκωσίας και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του 44χρονου ύποπτου.

Το εν λόγω πρόσωπο τελεί υπό κράτηση.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE