ΙΑΠΩΝΙΑ: Εκλεψαν Διαμάντι αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ από έκθεση κοσμημάτων

ΙΑΠΩΝΙΑ: Εκλεψαν Διαμάντι αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ από έκθεση κοσμημάτων

Η ιαπωνική αστυνομία διενεργεί έρευνα για την εύρεση ενός διαμαντιού 50 καρατίων, αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, που κλάπηκε στη Γιοκοχάμα κατά τη διάρκεια έκθεσης χρυσοχοΐας.

"Η αξία του διαμαντιού εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια γεν. Πιστεύουμε ότι εκλάπη από τη βιτρίνα όπου εκτίθετο", εξήγησε εκπρόσωπος των δυνάμεων της τάξης στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η σπάνια πέτρα παρουσιαζόταν σε εμπορική έκθεση στο εκθεσιακό κέντρο Pacifico στη Γιοκοχάμα, στα νότια προάστια του Τόκιο.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ, η κλοπή διαπιστώθηκε την Πέμπτη 24/10 βράδυ, από έναν υπάλληλο, ο οποίος παρατήρησε επίσης ότι η βιτρίνα δεν ήταν κλειστή. Μια ώρα νωρίτερα, το κόσμημα ήταν ακόμη στη θέση του, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Το συγκεκριμένο διαμάντι, ιδιοκτησίας ιαπωνικής εταιρείας, δείχνει να είναι το μόνο κομμάτι που εκπλάπη κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία ωστόσο συνεχίζεται σήμερα, που είναι η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE