ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 55χρονη- Τα μεγάφωνα, οι τηλεοράσεις και το χρηματικό ποσό που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 55χρονη- Τα μεγάφωνα, οι τηλεοράσεις και το χρηματικό ποσό που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει

Στην σύλληψη 55χρονης προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση παράνομη κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από σχετική πληροφορία μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 24/10 σε διαμέρισμα όπου διαμένει η 55χρονη αλλοδαπή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν το χρηματικό ποσό των 5.440 ευρώ, αριθμός μεγαφώνων και τηλεοράσεων και ένα tablet.

Ανακρινόμενη η 55χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη, γύρω στις 22:00 χτες τη νύχτα, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Η 55χρονη τελεί υπό κράτηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.