ΕΠΟΣ: Παίκτης της Γιουνάιτεντ ξέχασε ότι είναι… αρχηγός και του το θύμισε ο διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΟΣ: Παίκτης της Γιουνάιτεντ ξέχασε ότι είναι… αρχηγός και του το θύμισε ο διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του, ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι αρχηγός της Γιουνάιτεντ, αλλά το… ξέχασε, με τον διαιτητή να του το θυμίζει!

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του πραγματοποίησε στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν ο Χάρι Μαγκουάιρ και μάλιστα επιλέχθηκε να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, ο Άγγλος σέντερ μπακ ξέχασε ότι έχει κάποιες υποχρεώσεις με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον φωνάζει στο κέντρο του γηπέδου για το ρίψη του νομίσματος.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE