Αθώος ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 θύματα στο Έσεξ, δηλώνει φίλος του

Αθώος ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 θύματα στο Έσεξ, δηλώνει φίλος του

Υπό κράτηση για πρόσθετη περίοδο 24 ωρών θα παραμείνει ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού ψυγείου εντός του οποίου η βρετανική αστυνομία εντόπισε τα ξημερώματα της Τετάρτης 39 πτώματα.

Ο Βορειοϊρλανδός Μο Ρόμπινσον ανακρίνεται ως ύποπτος για διάπραξη δολοφονιών και η αστυνομία έχει ερευνήσει τουλάχιστον δύο σπίτια με τα οποία συνδέεται.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δηλώσεις φίλου του στην Daily Mail, ο Ρόμπινσον δεν είχε γνώση του μακάβριου φορτίου που είχε παραλάβει.

Σύμφωνα μάλιστα με την Evening Standard, ο 25 χρόνος λιποθύμησε όταν ανοίγοντας την πόρτα του κοντέινερ-ψυγείου αντίκρισε τις 39 σορούς.

Ο φίλος του δηλώνει πως ήταν ο ίδιος ο Ρόμπινσον που ενημέρωσε τηλεφωνικά τις αρχές.

Νωρίτερα η τοπική αστυνομία του Έσεξ είχε επιβεβαιώσει πως τα θύματα ήταν Κινέζοι υπήκοοι, 31 άνδρες και οκτώ γυναίκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE