Η θέση της διοίκησης ΑΠΟΕΛ για το παράπτωμα του Τάμαρι

Η θέση της διοίκησης ΑΠΟΕΛ για το παράπτωμα του Τάμαρι

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Χάρης Φωτίου, εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στην Καραμπάχ, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Μούσα Τάμαρι.

Τι είπε:

«Είναι ο Αλ Τάμαρι, ο Ντε Βινσέντι ο Βιντιγκάλ. Εμείς ασχολούμαστε με αυτούς που παίζουν. Ο προπονητής έκρινε πως πρέπει να ξεκινήσει με αυτούς τους 11. Εύχομαι πως τα παιδιά θα ανταποκριθούν. Ποιότητα υπάρχει. Κοιτάζουμε το σημερινό παιχνίδι. Ερχόμαστε για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μια ομάδα που παρόλο απογοητεύει τον κόσμο της είναι αρκετά ποιοτική. Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ άλλαξε πολιτική. Δεν θα αφήνουμε να πέφτει τίποτα κάτω. Δεν θα χαϊδεύει τους ποδοσφαιριστές. Εξού και το μικρό παράπτωμα του Τάμαρι που πρέπει να τιμωρείται στο σωστό βαθμό. Εύχομαι να δείξουν οι ποδοσφαιριστές αυτό που ξέρουν. Έχουμε αλλάξει πολιτική σαν διοίκηση. Πρέπει να αλλάξουν τα πάντα. Έχουν ότι ζητήσουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα να αδικούν τον εαυτό τους και να στεναχωρούν τον κόσμο μας»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE