Δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα

Δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα

Εισιτήρια τέλος! Αυτό ανακοίνωσε χθες βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το σημερινό αγώνα με την Κύπρο.

Οι Βέλγοι φίλαθλοι εξάντλησαν τις 45000 εισιτήρια που είχαν εκδοθεί, ενδεικτικό της αγάπης τους για την Εθνική τους ομάδα, αφού αυτή είναι η συνήθης προσέλευση στους αγώνες των «Κόκκινων Διαβόλων», όπως αποκαλούν οι Βέλγοι το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.   Το χωρητικότητας 50000 θεατών Στάδιο «King Budouin» θα είναι απόψε κατάμεστο αφού τα εισιτήρια που δεν εκδόθηκαν, είναι για λόγους ασφάλειας.

Ανάμεσα στις χιλιάδες των Βέλγων, μερικές εκατοντάδες Κύπριοι θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, εμψυχώνοντας την Εθνική μας ομάδα.

Γύρω στους 300 συμπατριώτες μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αποψινό αγώνα και μια γωνιά του Σταδίου, θα έχει χρώμα Κυπριακό.

Πρόκειται για σημαντικό αριθμό φιλάθλων για εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, κάτι που έχει σχολιαστεί με τον καλύτερο τρόπο από όλους στην αποστολή της Εθνικής μας.

www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE