Ευχάριστα νέα για Αυγουστή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ – Το σκηνικό για πέντε παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχάριστα νέα για Αυγουστή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ – Το σκηνικό για πέντε παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της Τετάρτης αναφέρει:

«Υπό έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (23/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Σωφρόνης Αυγουστή είδε τους Σερζ Γκακπέ και Μάριο Αντωνιάδη να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ σε φάση επανένταξης στην ομάδα βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα. Το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Αργεντινός για τον αγώνα, θα διαφανεί στις επόμενες προπονήσεις.

Ο Γιώργος Βασιλείου συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Πέτρος Ψύχας ανεβάζει ρυθμούς και ακολουθεί ειδικό μετεγχειρητικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE