ΚΥΠΡΟΣ: 30 μέρες στο κελί 28χρονος – Οδηγούσε χωρίς ζώνη, μιλώντας στο κινητό και με αποστερημένη άδεια

ΚΥΠΡΟΣ: 30 μέρες στο κελί 28χρονος – Οδηγούσε χωρίς ζώνη, μιλώντας στο κινητό και με αποστερημένη άδεια

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών και στέρηση της άδειας οδήγησής του για έξι μήνες, επέβαλε την Πέμπτη 24/10 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 28χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος κατά παράβαση διατάγματος Δικαστηρίου.

Ο 28χρονος είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της 16ης Μαρτίου, 2018, να οδηγεί αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Μενεού, στο Κίτι, παρά το ότι εκείνη την περίοδο, με Δικαστική απόφαση, του είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης.

Όπως διαπίστωσαν τα μέλη της Αστυνομίας, ο 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα του, ενώ δεν έφερε ζώνη ασφάλειας και έκανε χρήση του κινητού τηλεφώνου του με τα χέρια του. Παρέλειψε επίσης να συμμορφωθεί στο σήμα που του έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσει το όχημα του, προσπαθώντας έτσι να διαφύγει του ελέγχου τροχαίας.

Οι ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης που του επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο, έχουν άμεση ισχύ από σήμερα (Πέμπτη 24/10).

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE