12 χρόνια ‘παλεύει’ με την ασθένεια η Άλκηστη Παυλίδου – ‘Τον τελευταίο χρόνο δεν μπορεί…’

12 χρόνια ‘παλεύει’ με την ασθένεια η Άλκηστη Παυλίδου – ‘Τον τελευταίο χρόνο δεν μπορεί…’

Για 12 ολόκληρα χρόνια, η πολύ αγαπητή ηθοποιός, περνά δυσκολίες με την υγεία της, ωστόσο στέκεται σαν βράχος και δίνει η ίδια κουράγιο στην οικογένειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή ‘Όλα καλά’ του ΣΙΓΜΑ ήταν την Τετάρτη (23/10) η κόρη της Άλκηστης, Κύνθια Παυλίδου, που και η ίδια είναι από τις πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δώδεκα χρόνια η μητέρα της, για το οποίο χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Ολγκίν: Εκτενής συζήτηση για ΜΟΕ με διαπραγματευτές - Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά

Εκτενής συζήτηση έγινε κατά την κοινή συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, με τον διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαο Μενελάου, και τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, στο Λήδρα Πάλας, χωρίς να υπάρξει μετακίνηση της τ/κ πλευράς από τις θέσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.