Θέλει ν’ αποκτήσει τον Μπάρκα

Θέλει ν’ αποκτήσει τον Μπάρκα

Ολοένα και αυξάνονται οι μνηστήρες για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, με την Σέλτικ να μπαίνει και αυτή στο κάδρο.

Σύμφωνα με το «Sportime», ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της σκωτσέζικης ομάδας, η οποία σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα.

Βασικός τερματοφύλακας της Σέλτικς είναι ο 31χρονος Φράσερ Φόρστερ που αγωνίζεται ως δανεικός από την Σαουθάμπτον και έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το 2022.

Δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο 37χρονος Γκρεγκ Γκόρντον και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Οπότε δεν αποοκλείεται η Σέλτικ να μείνει στο τέλος της σεζόν μόνο με τον τρίτο της πορτιέρο, Σκοτ Μπέιν, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Γι αυτό έχει βγει στην αγορά και εξετάζει περιπτώσεις για τον «άσο» και μία από αυτές είναι και ο Μπάρκας. Από την πλευρά της η ΑΕΚ απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE