Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Θεωρείται τόσο βέβαιο που πολλοί βάζουν και στοίχημα…

Ο λόγος για τον μίνι ανασχηματισμό που αναμένεται να δούμε στην κυβέρνηση.

Οι «διαβασμένοι», λοιπόν, λένε ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, είναι ο επόμενος υπουργός Εσωτερικών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ασφαλώς, δεν χάνει θέση από το υπουργικό συμβούλιο, καθώς από το Εσωτερικών θα μετακινηθεί στο Οικονομικών.

Όσο για τον Χάρη Γεωργιάδη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία αποχώρησής του από το ΥΠΟΙΚ θα υλοποιηθεί με μεγάλη καθυστέρηση και αφού πρώτα χρειάστηκε να διαχειριστεί (επικοινωνιακά) το «λουκέτο» στον Συνεργατισμό.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE