Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Την ήττα με 93-74 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στο Κόσοβο, από την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, Sigal Prishtina. Η κυπριακή ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της στο παρκέ, ωστόσο δεν μπόρεσε να έχει κέρδος από τον αγώνα. Πρώτοι σκόρερ για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν ο Τζάρβις Γκάρεντ με 15 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασσίστ) και ο Μίκαελ Κουφί με 15 πόντους (3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα στάδια του. Στο 6:30 το σκορ ήταν στο 21-18 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν βελτιωμένοι στην πορεία και μέχρι την λήξη της περιόδου προηγούνταν με 33-23. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην β’ περίοδο. Στο 15’ το σκορ ήταν στο 47-35 για τους γηπεδούχους, ενώ με το φινάλε του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω στο σκορ με 60-45.

Έως τα μισά της τρίτης περιόδου το σκορ πήγε στο 67-51 για τους γηπεδούχους, με τον ΑΠΟΕΛ στην συνέχεια να είναι βελτιωμένος και να μειώνει την διαφορά στους δέκα (71-61). Ισορροπημένα ξεκίνησε και το δ’ δεκάλεπτο. Στο 36’ το σκορ ήταν στο 79-68, ενώ δυόμιση λεπτά αργότερα η Sigal έφερε την διαφορά στους δεκαπέντε (87-72). Με την λήξη του αγώνα η κυπριακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 93-74.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-23, 60-45, 71-61, 93-74

Sigal Prishtina (Andin Rashica)

Alihodzic 17, Ismaili, Myles 22 (2), Rugova 1, Tmusic 11 (3), Azemi 10 (2), Berisha 32 (6), Wade.

ΑΠΟΕΛ (Κρις Χουγκάζ)

Κωνσταντίνου 2, Ντέντι 13, Γιανναράς 3 (1), Κούνας 12 (2), Παναγιώτου, Κουφί 15 (3), Γκάρετ 15 (3), Κοιλαράς, Μπούγιο 6, Πυρίλλης 2, Τόμπσον 6 (1).

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE