Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Στην κωδικοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και των αιτημάτων για αντιπλημμυρικά έργα θα προχωρήσουν κλιμάκια των Δήμων Μείζονος Λευκωσίας, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρία κλιμακίων των Δημάρχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κλιμάκιο αποφάσισε όπως κάθε Δήμος προχωρήσει στην κωδικοποίηση των σχετικών προβλημάτων και αιτημάτων του για αντιπλημμυρικά έργα και υποβάλει στο κλιμάκιο τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην περιφέρειά του, σε σχέση με την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών του, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν σε επίπεδα του 1960 και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές αυξανόμενες ανάγκες των πόλεων.

Προστίθεται ότι αφού καταγραφούν όλες οι ανάγκες, θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη εντός των επόμενων ημερών και θα υποβληθούν εκ νέου αρμοδίως στην Κυβέρνηση, με δεδομένο ότι το κράτος θα πρέπει να συμμετάσχει και συνεισφέρει στις δαπάνες για την αντιμετώπιση και επίλυση των εν λόγω προβλημάτων.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE