ΑΠΟΕΛ: Με επιστροφές και αποφασιστικότητα για τον τίτλο

ΑΠΟΕΛ: Με επιστροφές και αποφασιστικότητα για τον τίτλο

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία σε τραυματίες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να ανεβάσουν στροφές και η ομάδα θα παρουσιαστεί ανανεωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εφραίμ, Τζιμπούρ και Αμορίν είναι στην τελική ευθεία για να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα και να τεθούν στη διάθεση του Τόρστεν Φινκ. Πανέτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι ο Πάρντο. Ο Λάνινγκ ακολουθεί φυσιοθεραπεία.

Βινίσιους και Αλωνεύτης ετοιμάζονται για επιστροφή και είναι αλήθεια πως η απουσία τους φάνηκε. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Φινκ θα έχει αυξημένες επιλογές και η νίκη αποτελεί τη μόνη επιλογή.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι κρίσιμο. Απομένουν επτά στροφές πριν το φινάλε και ο ΑΠΟΕΛ δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει τον τίτλο για 3η σερί χρονιά.

Η προπώληση για το ματς με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ έχει ξεκινήσει.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE