Συναγερμός - Γαλλία: Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε μουσείο

Συναγερμός - Γαλλία: Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε μουσείο

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ραφαέλ στη νότιας Γαλλία, όπου τουλάχιστον ένας άντρας έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης Βαρ, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο, το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου.

 

Υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε απο μία καθαρίστρια, η οποία οταν έφθασε στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου. 


Αστυνομική πηγή αναφέρει οτι σε ένα από τα συνθήματα που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου αναφράφεται «Το μουσείο θα γίνει κόλαση».

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύχτα στο κτίριο.

Οποιος και αν είναι μέσα στο κτίριο αρνείται να παραδοθεί ή να επικοινωνήσει με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας. 

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE