ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη αστυνομικός από τους αδιάφθορους - 'Σφύριζε' πληροφορίες της ΥΚΑΝ εκεί που δεν έπρεπε

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη αστυνομικός από τους αδιάφθορους - 'Σφύριζε' πληροφορίες της ΥΚΑΝ εκεί που δεν έπρεπε

Χειροπέδες σε συνάδελφο τους πέρασαν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στο πλαίσιο του έργου της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, συνελήφθη Αστυνομικός για αδικήματα περί διαφθοράς. 

Ο εν λόγω Αστυνομικός φαίνεται να έδινε προς τα έξω υπηρεσιακές πληροφορίες της ΥΚΑΝ. 

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου συστάθηκε με βάση νόμο του 2018.  Πρόκειται για το Σώμα των Αδιάφθορων, το οποίο θα αναλάβει να πατάξει τη διαφθορά εντός της Αστυνομίας.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά απευθείας στον Αρχηγό Αστυνομίας και θα εποπτεύεται από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE