Μαρτίνς: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε έστω την ισοπαλία»

Μαρτίνς: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε έστω την ισοπαλία»

Ο Πορτογάλος κόουτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αποψινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε απόψε την ήττα, όμως στάθηκε σαν ίσος απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αυτό τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν ήταν καλύτερη. Εμείς σκοράραμε στη μοναδική μας ευκαιρία. Στο δεύτερο όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω έναν βαθμό.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους παίκτες. Κοιτάξαμε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο κόσμος μας βοήθησε. Είμαστε λυπημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαστε Ολυμπιακός. Πρέπει να παραδεχθούμε πως παλέψαμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE