Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη με ελληνικές ομάδες, δέχθηκε γκολ μετά από… 39 χρόνια!

Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη με ελληνικές ομάδες, δέχθηκε γκολ μετά από… 39 χρόνια!

Οι Βαυαροί έχουν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα σε συλλόγους της χώρας τους, ενώ μέχρι το τέρμα του Ελ Αραμπί, διατηρούσαν το μηδέν παθητικό για 751 αγωνιστικά λεπτά.

Τον.. αέρα των ελληνικών ομάδων έχει πάρει η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί κέρδισαν απόψε τον Ολυμπιακό για 5η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους, ενώ συνολικά σε 12 παιχνίδια τους με συλλόγους από τη χώρα μας έχουν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μάλιστα, το γκολ Ελ Αραμπί στο 23′ ήταν το πρώτο που δέχονταν από ελληνική ομάδα μετά από 39 χρόνια και 751 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 82′ που επικράτησαν στις 17 Σεπτεμβρίου του 1980 των «ερυθρολεύκων» με 4-2 σκόραρε ο Αλστρομ και έκτοτε ακολούθησαν τρεις νίκες τους επί του Ολυμπιακού (3-0, 3-0, 4-0), δύο κόντρα στην ΑΕΚ (2-0, 2-0), μία με αντίπαλο τον Αρη (6-0) και δύο «λευκές» ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.