Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τη Δόξα – Όλες οι λεπτομέρειες

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τη Δόξα – Όλες οι λεπτομέρειες

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (27/10, 19:00) με την Δόξα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com όπως και από τα σημεία προπώλησης Παγκύπρια.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ, στα 10 ευρώ είναι η τιμή του μαθητικού και στο 1 ευρώ το παιδικό.

Τα ταμεία και θα ανοίξουν στις 17:30 για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας μας, οι οποίοι θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα.

Κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται στα γραφεία του ΚΟΑ (πλησίον του γηπέδου) από τις 17:30 μέχρι τις 19:30.

Λεπτομέρειες διάθεσης

Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-13:00 & 14:00 – 18:00
Σάββατο 09:00-14:00

Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
Πέμπτη, Παρασκευή 16:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
Πέμπτη, Παρασκευή 09:30-19:00
Σάββατο 09:30-13:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE