Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη πίστα της Μαλαισιάς, ο Νίκο Ρόσμπεργκ άφησε πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο τελευταίος γύρος των ελεύθερων δοκιμών ήταν υπόθεση Mercedes. Ο Ρόσμπεργκ άφησε ελάχιστα πίσω του (-0.184) τον Λιούις Χάμιλτον και οι δύο τους δείχνουν πως θα κάνουν μεγάλη μάγη, πρώτα στις κατατακτήριες και μετά στον αυριανό αγώνα (09:00).

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο πιλότοι της Ferrari. Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν στην τρίτη θέση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ τέταρτο. Ακολούθησαν οι Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μποτίας.

Για την Red Bull, ο Ρικιάρντο ήταν έβδομοςκαι ο Κβιάτ 13ος.

Άσχημο αποτέλεσμα για την ΜcLaren Honda, με τον Αλόνσο να είναι στην 15η θέση και τον Μπάτον στην 18η.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE