Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη πίστα της Μαλαισιάς, ο Νίκο Ρόσμπεργκ άφησε πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο τελευταίος γύρος των ελεύθερων δοκιμών ήταν υπόθεση Mercedes. Ο Ρόσμπεργκ άφησε ελάχιστα πίσω του (-0.184) τον Λιούις Χάμιλτον και οι δύο τους δείχνουν πως θα κάνουν μεγάλη μάγη, πρώτα στις κατατακτήριες και μετά στον αυριανό αγώνα (09:00).

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο πιλότοι της Ferrari. Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν στην τρίτη θέση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ τέταρτο. Ακολούθησαν οι Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μποτίας.

Για την Red Bull, ο Ρικιάρντο ήταν έβδομοςκαι ο Κβιάτ 13ος.

Άσχημο αποτέλεσμα για την ΜcLaren Honda, με τον Αλόνσο να είναι στην 15η θέση και τον Μπάτον στην 18η.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE