ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ Τιμόθεο Χριστοφή – Δηλώσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ Τιμόθεο Χριστοφή – Δηλώσεις

O Δημήτρης Γιαννέλης, διευθυντής της ΑΕΛ, δήλωσε στον Super Sport fm, πως θα προχωρήσουν σε καταγγελία του διαιτητή της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ, Τιμόθεο Χριστοφή.

Αναλυτικά: 

«Ήταν εύκολος διαιτητικά αγώνας αλλά ήταν σε κακή βραδιά ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή και οι βοηθοί του. Θεωρούμε ότι αδικήθηκε σε αρκετές φάσεις η ομάδα μας. Ακόμα και στο πέναλτι που μας δόθηκε υπήρξε καθυστέρηση από τον διαιτητή για να το σφυρίξει. Σε δύο άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να μα δοθεί πέναλτι σε Γουίλερ και Χουράδο. Θα προβούμε σε καταγγελία γιατί τέτοια διαιτησία είτε είναι υπέρ είτε κατά της ΑΕΛ δεν βοηθούν το άθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.