Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Το Animattikon Project, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το MA in Digital Video Production παρουσιάζουν διάλεξη του Γιώργου Νικολόπουλου με θέμα: “Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς. Υλοποίηση καλλιτεχνικού έργου εφαρμόζοντας τις τεχνικές του θεάτρου σκιών και του animation σε ζωντανή δράση.”

Τετάρτη
30 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 18:30
Χώρος: Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Ο Γιώργος Νικόπουλος θα παρουσιάσει τα έργα που προέκυψαν από τη διαδικασία της έρευνας για τη διδακτορική του διατριβή ξεκινώντας από την ταινία animation μεγάλου μήκους THEOX. Στη συνέχεια θα μιλήσει για την performance URBAN OX και, τέλος για τη μέθοδο Animating Human Dolls, που είναι η τρίτη και τελευταία πρακτική εφαρμογή των συμπερασμάτων της έρευνας.

Η διάλεξη θα είναι στα ελληνικά.

Η εκδήλωση θα καλύπτεται από φωτογράφο. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE